Hi there, I dont know if I am writing in a proper board but I have got a problem with activation, link i receive in email is not working... http://forum.x-tensive.com/?1aa78c0f2597eb4e863fac2ccd8,

This thread was imported from our support forum. The original discussion may contain more detailed answer. Original topic by jeanparki.

asked May 02 '10 at 01:04

Editor's gravatar image

Editor
46156156157

edited Oct 27 '10 at 09:22

Alex%20Yakunin's gravatar image

Alex Yakunin
29714412


One Answer:

Please forward the e-mail to support [at] x-tensive.com.

What does exactly mean "not working"? If you're activating DO4 license, the only result you must see now is its presence in "Licenses" section of your profile at X-tensive.com. There is no product key yet, since the product is true GPL.

Product keys will appear there automatically during May-June, when migration to new licensing model is finished.

answered May 02 '10 at 05:37

Alex%20Yakunin's gravatar image

Alex Yakunin
29714412

Closing as definitely solved.

(Oct 17 '10 at 23:59) Alex Yakunin Alex%20Yakunin's gravatar image

True,licencing activation works fine.

(Oct 18 '10 at 00:26) Peter Ĺ ulek Peter%20%C5%A0ulek's gravatar image
Your answer
Please start posting your answer anonymously - your answer will be saved within the current session and published after you log in or create a new account. Please try to give a substantial answer, for discussions, please use comments and please do remember to vote (after you log in)!
toggle preview

Subscription:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Tags:

×574
×8

Asked: May 02 '10 at 01:04

Seen: 3,260 times

Last updated: Oct 27 '10 at 09:22

powered by OSQA